Cheesecake με βάση από καρύδι!
Θα χρειαστείτε:
 
Για τη βάση
 
150 γρ καρύδι τριμένο
 
½ πακέτο μπισκοτο τυπου digestive με χαμηλά λιπαρά
 
½ κ.γ. κανέλα
 
80 γρ μαργαρίνη λιωμένη
 
Για την κρέμα
 
200 γρ τυρί κρέμα
 
100 γρ γιαούρτι στραγγιστό
 
130 ml κρέμα γάλακτος
 
4 κ.σ. LaMiaStevia
 
½ λεμόνι (χυμό)
 
Για την επικάλυψη
 
1 πορτοκάλι ακέρωτο και κομμένο σε κομμάτια
 
2 μανταρίνια ακέρωτα και κομμένα σε κομμάτια
 
2 κ.σ. LaMiaStevia
 
1 βανίλια
 
1/3 λεμόνι (χυμό του)
 
1 κ.σ. κορν φλαουρ
 
*Σε περπιπτωση που έχουμε μεγαλύτερο τσέρκι σε διάμετρο
 
χρησιμοποούμε 1 ½ δόση τα υλικά της βάσης και της κρέμας.

Βάση
 
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 0 C.
 
Σε μια φόρμα δαχτυλίδι διαμετρου 23εκ. αναμειγνύουμε όλα τα υλικά
 
μαζί και τα στρώνουμε. Με τα δαχτυλά μας πιέζουμε πολύ καλά την
 
ζύμη να γίνει μια σταθερή βαση.Ψήνουμε την βάση μας για περιπου 8 ‘
 
μέχρι να πάρει χρώμα. Αφήνουμε την βάση να κρυώσει.
 
Στο μίξερ χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν, την
 
κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα, το γιαούρτι και προσθέτουμε τον χυμό
 
λεμονιού. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη LaMiaStevia και συνεχίζουμε το
 
χτύπημα για 3’.Απλώνουμε την κρέμα πάνω από την βάση και
 
τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο. Αφήνουμε να παγώσει για 2 ώρες
 
τουλάχιστον.
 
Για την σως αφού είναι πλυμένα και ακέρωτα τα φρούτα μας και τα
 
έχουμε κόψει μικρά κομμάτια τα κόβουμε με τον πολυκόφτη και τα
 
πολτοποιούμε, τα βάζουμε στο αντικολητικό τηγάνι μας με την
 
LaMiaStevia,την βανίλια και τον χυμό λεμονιόυ και αφήνουμε να πάρει
 
βράσει για 8’ περίπου σε χαμηλή φωτιά. Αν θέλουμε να πήξει
 
περισσοτερο διαλύουμε σε ένα φλιτζανακι με νερό το κορν φλάουρ και
 
το ρίχνουμε στο τηγάνι μας. Ανακατεύουμε το μίγμα για περιπου 3΄και
 
η μαρμελάδα μας είναι έτοιμη.Την αφήνουμε να κρυώσει.
 
Τέλος,σερβίρουμε το γλυκό μας, βγάζοντας το τσέρκι κόβουμε σε
 
κομμάτια και περιχύνουμε με τριμένο μπισκότο ή με την σως
 
εσπεριδοειδών !