Ρόφημα Ζεστής Σοκολάτας με κανέλα / μοσχοκάρυδο και La Mia Stevia

Θα χρειαστείτε:

4 κ.σ. κακάο

2 ή 3  φακελάκια La Mia Stevia (4 - 6 γρ)

5  φλυτζάνια γάλα

1  κ.σ. μέλι

1 κ.γ. βανίλια

Κανέλα / Μοσχοκάρυδο

Χρησιμοποιούμε ένα μικρό κατσαρολάκι με χοντρό πάτο και αναμειγνύουμε το κακάο με την La Mia Stevia.

Προσθέτουμε ½ φλυντζάνι γάλα και ανακατεύουμε. Έτσι δημιουργούμε ένα παχύρευστο μείγμα οπου προσθέτω άλλο 1 φλιτζάνι γάλα και στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι και βράζουμε για περίπου 3’ σε χαμηλή φωτιά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα και τη βανίλια.

Στο τέλος προσθέτουμε κανέλα / μοσχοκάρυδο