Επιδόρπιο κρέμας σοκολάτας με χαμηλά λιπαρά και La Mia Stevia

Θα χρειαστείτε:

500ml γάλα με χαμηλά λιπαρά

3 κ.σ. LaMiaStevia

3 κ.σ. κακάο

3 κ.σ. κορν φλάουρ

60 ml νερό

5 κ.σ. κορν φλεικς / διάφορους ξηρούς καρπούς

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με τη μισή La Mia Stevia  και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Σε ένα μπολ βάζουμε την υπόλοιπη stevia, το κακάο, το κορν φλάουρ και το νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά διαλύοντας συνεχώς προσέχοντας να μην σβολίασει. Μόλις πάρει βράση το γάλα, αδειάζουμε στην κατσαρόλα το μείγμα του μπολ και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα και να αρχίσει να κοχλάζει. Αποσύρουμε από τη φωτιά.

Παίρνουμε ατομικά μπωλάκια, τα βρέχουμε κάτω από τη βρύση, το αδειάζουμε από το νερό και ρίχνουμε μέσα σε αυτό την κρέμα. (Με αυτόν τον τρόπο το νερό βοηθάει να ξεκολλήσει έπειτα η κρέμα.). Καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη την επιφάνεια της κρέμας και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες, μέχρι να κρυώσει.Ξεφορμαρουμε και προσθέτουμε από πάνω τα κορν φλέικς (αν θέλουμε).