Νέα Στρατηγική Συμφωνία για τον Stevia Hellas με τον Σκλαβενίτη!

Μεγάλη συμφωνία για το Συνεταιρισμό Στέβια Ελλάς, που αναμένεται έως το τέλος του μήνα το προϊόν του , La Mia Stevia 300 gr, να τοποθετηθεί σε 9 μεγάλα καταστήματα του Ομίλου "Σκλαβενίτης".

Ο Συνεταιρισμός μας, έχει ήδη καταφέρει να διανείμει τα προϊόντα του στις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market της χώρας, όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Θανόπουλος κ.α., ενώ μέχρι και τέλος του έτους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του στα καταστήματα Σκλαβενίτης όλης της χώρας. 

                                                                 

                                                                       

Η La Mia Stevia, αποτελεί μοναδικό προϊόν, το οποίο καλλιεργείται στην Κεντρική Ελλάδα από το Συνεταιρισμό μας Stevia Hellas Cooperative. Είναι το μοναδικό προϊόν, το οποίο είναι 100% Ευρωπαϊκό, ενώ αποτελεί ποιοτική λύση αντικατάστασης της ζάχαρης. Είναι ιδανική και απολύτως ασφαλής από άτομα με θέματα υγείας όπως ο διαβήτης, αλλά και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, καθώς δεν περιέχει θερμίδες.  

Με την είσοδο των προϊόντων στον Όμιλο Σκλαβενίτη, ο Συνεταιρισμός ελπίζει σε αύξηση του μεριδίου αγοράς του στην Ελλάδα και επικράτηση του προϊόντος στην καρδιά των Ελλήνων. 

Η συμφωνία , είναι μείζονος σημασίας και πρόκειται να δώσει μια ακόμη ώθηση στον Συνεταιρισμό μας και τους παραγωγούς μας να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα την καλλιέργεια και την παραγωγή του προϊόντος. 

 

Τα καταστήματα στα οποία και αναμένεται να τοποθετηθεί το προϊόν είναι:

ΑΛΙΜΟΣ  Παλαιστίνης & Λαμίας 1-17455 ΑΛΙΜΟΥ
ΓΕΡΑΚΑΣ Λεωφόρος Μαραθώνος 131 -15344 ΓΕΡΑΚΑ
ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ Λεωφόρος Π.Ράλλη 97 -18233 ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
 ΜΑΡΟΥΣΙ Λεωφόρος Κηφισίας 41-43-15123 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ Ιφιγενείας 69-14231 ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
   
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Λεωφ. Δημοκρατίας 200 & Σαλαμίνος Τ.Κ. 187 58 Κερατσίνι
ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Λεωφ. Αχαρνών 467  Τ.Κ. 143 43 Χαλκηδόνα
ΙΖΟΛΑ Ευριπίδου 69 - Αιγέως 31-35 & Ασκληπιού Τ.Κ. 176 75 Καλλιθέα
ΠΛ. ΚΑΛΟΓΗΡΩΝ Στριγγάρη 7, Βουλιαγμένης 222 & Αγ. Δημητρίου 2-4 Τ.Κ. 173 43 Πλατεία Καλογήρων