Μοναδική εμπειρία στα Κεντρικά του Συνεταιρισμού μας!

Alt

Μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν Γάλλοι τουρίστες, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη χώρα μας για να ανταλλάξουν γνώσεις πάνω στα αγροτικά θέματα. Οι 45 Γάλλοι, μας επισκέφθηκαν στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις την προηγούμενη εβδομάδα, όπου και είδαν από κοντά καλλιέργιες στέβιας στα χωράφια των παραγωγών μας, αλλά και είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαδραστικά workshops που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους. 

Στις εγκαταστάσεις μας, απόλαυσαν προϊόντα με La Mia Stevia και φυσικά δοκίμασαν τη νέα Green Cola, με στέβια του συνεταιρισμού μας!

"Έχουμε επισκεφθεί πολλές αγροτικές εγκαταστάσεις μέχρι στιγμής. Η εμπειρία που μας χαρίσατε θα μας μείνει αξέχαστη! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη μοναδική εμπειρία που μας δώσατε , για τη φιλοξενία σας και τα όσα ετοιμάσατε για εμάς! Περισσότερα ακόμη συγχαρητήρια, για την καινοτομία σας και το επιχειρηματικό σας πνεύμα! Σας ευχόμαστε τα καλύτερα", είπε η συνοδός του group εκ μέρους της ομάδας. 

Ευχόμαστε στο μέλλον να μας επισκεφθούν ακόμη περισσότεροι τουρίστες και να συνδράμουμε κι εμείς στην ανάδειξη του τόπου μας!