Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ!

Ο Συνεταιρισμός μας, επιλέχθηκε να συμμετέχει στην πλατφόρμα Crowdfunding KATANA, στην οποία συμμετέχουν αγροτικές επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη! 

 


Μέσω της καμπάνιας, εμείς, οι παραγωγοί του Μοναδικού Συνεταιρισμού καλλιέργειας στέβιας στην Ευρώπη, ζητάμε από όλους εσάς τη στήριξη σας! Ο Συνεταιρισμός μας, σε συνεργασία με την πλατφόρμα mermix.gr, προχωράμε ένα βήμα μπροστά για να γίνουμε καλύτεροι για όλους εσάς! 

Πώς; 

Στόχος μέσω της καμπάνιας crowdfunding, η ενίσχυση του Συνεταιρισμού μας για την αγορά μιας μηχανής συγκομιδής, μέσω της οποίας θα αυξήσουμε την παραγωγή μας μέχρι και 20%, μειώνοντας παράλληλα τα κόστη μας αλλά αυξάνοντας την ποιότητα μας. 

Αποτέλεσμα; 

Καλύτερο τελικό προϊόν, το οποίο θα έχει παραχθεί με γεωργικές πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον και συνεισφέρουν στην αειφόρο γεωργική παραγωγή. 

Τι άλλο θα κερδίσει ο Συνεταιρισμός μας; 

Μέσω της καμπάνιας, το mermix.gr, θα δώσει ΔΩΡΕΑΝ εργαλεία σε όλους τους παραγωγούς μας για την online παρακολούθηση, καταγραφή και προγραμματισμό της καλλιέργειας! Οι παραγωγοί μας, θα μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, ενημερώσεις και δεδομένα για την κατάσταση της καλλιέργειας τους! 

Γιατί να στηρίξω το Συνεταιρισμό Στέβιας και τι θα κερδίσω;

Μπορείς να δηλώσεις ότι στηρίζεις τους 87 παραγωγούς και τις οικογένειες τους με μόλις 5 ευρώ! Τα πακέτα που θα λάβεις ως αντάλλαγμα, περιλαμβάνουν από προϊόν, έως και επίσκεψη στον Συνεταιρισμό μας ή και εκπαίδευση ώστε και εσύ να γίνεις παραγωγός στέβιας!

Η στήριξη σου, είναι σημαντική! Μπορείς να βελτιώσεις τις ζωές πολλών ανθρώπων γύρω σου!

Γίνε και εσύ υποστηρικτής της προσπάθειας μας, ακολουθώντας τα απλά βήματα:

STEP 1: ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΛΙΝΚ --> https://goo.gl/gFwXfL

STEP 2: ΚΑΝΕ LOGIN
Κάνε λογαριασμό χρησιμοποιώντας μόνο το e-mail σου και τα βασικά στοιχεία σου!

STEP 3: ΜΠΕΣ ΣΤΟ MAIL ΣΟΥ!
Σου έχει έρθει κάποιο e-mail! Πάτα στο σύνδεσμο που θα δεις και ενεργοποίησε το!

STEP 4: ΔΙΑΛΕΞΕ PERK
Μπες εδώ: https://goo.gl/gFwXfL Διάλεξε ένα από τα perks και προχώρα στην επόμενη σελίδα!

STEP 5: ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μπορείς να καταθέσεις τα χρήματα , είτε με χρεωστική κάρτα (CB_MasterCard, Visa) είτε με wire transfer (κατάθεση μέσω τραπέζης).
Η μεταφορά είναι απολύτως ασφαλής!

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ! 

Μόλις στήριξες δύο καινοτόμες Ελληνικές Επιχειρήσεις να φτάσουν στον στόχο τους! Σε ευχαριστούμε!